Acupuntura1adetot
L'acupuntura és una tècnica tradicional xinesa i teràpia natural que ens permet tractar malalties òssies, de la pell, de l'aparell circulatori, digestiu, respiratori i lesions musculars entre altres.
acupuntura, montse varea, natural centre, teràpies naturals,
55
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-55,page-child,parent-pageid-30,bridge-core-2.2.6,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

La Medicina Tradicional Xinesa (M.T.X.) és una    medicina amb més de 3000 anys d’antiguitat i està basada en uns fonaments teòrics i un diagnòstic propis que li serveixen per identificar els desequilibris energètics, físics i emocionals de la persona. La funció principal de la MTX es esbrinar les causes d’aquests desequilibris, i aplicar la terapèutica adequada adreçada a recuperar l’equilibri perdut, per mantenir un bon estat de salut. Per aconseguir-ho tenim les diferents eines terapèutiques que ens proporciona la MTX.

 

  • L’Acupuntura • La Moxibustió • Les Ventoses
  • El Tui-na (massatge Xinès) Auriculoteràpia

 

 

QUE POT TRACTAR LA ACUPUNTURA – MEDICINA TRADICIONAL XINESA

Aparell múscul-esquelètic: Dolor per lumbàlgia aguda o crònica, dorsàlgia, ciàtica, dolor cervical, dolor d’anca, torticolis, dolor per hèrnia discal, dolor per espondilolistesi, contractures musculars, tendinitis, patologia meniscal, esquinços.

 

Malalties mentals i emocionals: Ansietat, angoixa, depressió, trastorns de la son, tabaquisme, nictúria, bulímia, anorèxia nerviosa, estrès, …

 

Malalties de la pell: Al·lèrgies de la pell, urticària, prurigen, herpes zòster, psoriasi, acne, dermatitis seborreica, èczema,…

 

Aparell genito-urinari: Dolor menstrual, síndrome premenstrual, amenorrea, regles irregulars, síndrome climatèric, endometriosi, incontinència o retenció de la orina.

 

Malalties neurològiques: Neuràlgies, neuràlgia del trigemin, polineuritis, mal de cap, migranyes, paràlisis facial, acufen, vertígens, tics nerviosos, parestèsies, trastorns de la transpiració.

 

Aparell respiratori: Refredat comú, grip, rinitis, sinusitis, faringitis, afonia, amigdalitis, tos, asma, bronquitis al·lèrgica o asmàtica, epistaxi, tos.

 

Aparell digestiu: Restrenyiment, diarrea, vòmit, acidesa, males digestions, gastritis, úlcera gàstrica, dolor abdominal, colon irritable, colelitiasis, aftes bucals.

 

Malalties òssies: Artrosis, gota, artritis reumatoide, espondilitis, poliartritis.

 

Aparell circulatori: Varius, hipotensió, hipertensió arterial,…

 

Altres……